Om onze website optimaal te kunnen gebruiken, raden we u aan om uw browser te updaten naar een recentere versie.

Vanaf 5,20 euro per beeld

Bij Studio Still maken we professionele beelden aan een heel sterke prijs. Van startende zelfstandige tot groot bedrijf: kwaliteit start bij ons vanaf amper € 5,20 per beeld.

Hoe meer beelden, hoe voordeliger

Om je een idee te geven van de tarieven van Studio Still vind je hieronder een prijsindicatie. Deze geldt voor alle kleinere producten van maximaal 45x45x45 cm. (bv. elektronica, flessen, handtassen, schoenen, sieraden, verzorgingsproducten, speelgoed, cosmetica, algemene voeding of zelfs versproducten).

Aantal beeldenPrijs
1 - 50 € 11,95
51 - 100 € 9,05
101 - 200 € 7,30
201 - 300 € 6,15
301 - ... € 5,35
Extra informatie:
  • Eénmalige instelkost van € 34
  • Bestandstype naar keuze (jpeg, png, tiff, …)
  • Levering extra bestandstypes of -grootte zonder meerprijs
  • Prijzen excl. btw

Extra voordelig: spreid je beelden in de tijd

Zeker bij webshops komen er vaak nieuwe producten bij. Kleding wordt geleverd per merk, en ook per seizoen. Daarom werkt Studio Still ook met een handig credit-systeem. Je kan een voordelig pakket beelden kopen, maar niet alle foto’s in één keer laten maken. Ook de instelkost rekenen we maar één keer aan.

Een voorbeeld:

Emma koopt een pakket van 250 beelden. Ze betaalt dan slechts € 6,15 per beeld. We nemen meteen een honderdtal foto’s… en de rest laat ze maken na een volgende levering producten. Ze hoeft ook maar één keer de instelkost van 34 euro te betalen.